UFO-club

De UFO-club is een gezellig clubje dames die iedere maand aan hun eigen projecten werken en elkaar inspireren. Het is ooit begonnen als een gelegenheid waar je de werkstukken kunt afmaken, waar je nog wat begeleiding bij kunt gebruiken.

Ook kun je, in overleg, extra vaardigheden leren. Geen vraag is te gek. Ik zoek het graag voor je uit. Want er is zoveel te leren en te maken.

 

Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij een bepaalde vraag? Laat me dat gerust weten. Misschien kan ik je ook per mail helpen. Ik kan je bijvoorbeeld een link sturen naar een filmpje waardoor je verder kunt. Stuur bv een foto van wat je wil maken. Ik haal graag alles uit de kast, een handleiding of voorbeeld, om jou vooruit te helpen. ;-) 

 

De locatie: de De Hoeskamer van Lummel. (Emmausstraat 61), een ruime, gezellige werkruimte.


Enkele voorbeelden van UFO-vragen

Weet je niet meer hoe je een mooie rand kunt maken aan je quilt. Deze afwerkbies kun je zo breed maken als je zelf mooi vindt. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant komt er een mooie schuine naad.

Ben je niet zo van de vaste patronen, maar wil je je creativiteit helemaal benutten? Raw edge appliqué, een leuke techniek met heel veel mogelijkheden. Zo ben je vrij om allerlei ronde vormen te verwerken met de naaimachine.

Met dit eenvoudige hartje kom je alle moeilijkheden tegen die je bij glas-in-lood techniek kunt tegenkomen. Het zelf maken van biaisbandjes, werken met opvulstof, het maken van een bocht, een scherp hoekje en het 'afhechten'. Klaar binnen twee uur, en dan kun je los.

Data

De UFO-club is van 10.00 tot 12.30 uur op de volgende dagen:

 

28 januari,

25 februari 

25 maart 2022.

Kosten UFO-club

€ 20,- per keer incl. koffie/thee, handleidingen, excl. materialen.

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier, graag datum vermelden.