Laat kinderen schitteren

“Onder je eigen Droomdeken ben je altijd op het fijnste plekje dat je maar kunt dromen. Ieder kind verdient zo’n plek.“

Op de foto staat Liny, een vrijwilliger van Stichting de Regenboogboom. Ze heeft een "beetje wol" gekocht om droomdekentjes van te laten breien en haken.

Op 11 maart doen we mee met NL Doet, in heel Nederland gaan vrijwilligers aan de slag om zoveel mogelijk droomdekens voor kinderen te maken. In La Belletsa gaat Quiltinghome samen met de groep van de koffie-inloop La Belletsa aan de slag met naaimachines, breipennen en haaknaalden.

 

De vrijwilligers van stichting de Regenboogboom zorgen er vervolgens voor dat de droomdekens bij de kinderen komen die zo’n deken dik verdienen. Iedere deken wordt geregistreerd en gefotografeerd om kinderen de kans te geven zelf een deken te kiezen die zoveel mogelijk bij hun past. In 2016 zijn in heel Nederland bijna 2.000 droomdekentjes aan kinderen gegeven.

 

Omdat de groep op 11 maart snel vol was organiseer ik nog een EXTRA droomdekendag op zaterdag 18 februari, van 10 tot 13 uur.

Deze bootjesquilt is al klaar.

Maar ... ik zou natuurlijk graag nog veel meer droomdekens willen overhandigen op 11 maart. Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten schitteren.

 

Help je mee? Vele handen maken licht werk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

 

Je kunt je hier aanmelden. Ik zie je graag.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0